GPSCOM Bemutatkozás | FAQ | E-mail

Térinformatikai GPS eszközök RTK Vevők Optika

TÁJÉKOZTATÁS!

2020. 03. 17

TÁJÉKOZTATÁS!

Tisztelt Ügyfeleink, Partnereink! és Kedves Érdeklődők!

A járványügyi helyzetre való tekintettel Cégünk az alábbi intézkedéseket vezette be:

Nyitvatartási időnk március 17-től hétköznap 10:00 - 15:00 óra időpontra módosul.

Személyes találkozóra kizárólag munkatársainkkal előzetesen egyeztetett időpontban van lehetőség.

Kérjük, hogy amennyiben nem szükséges, ne keressék fel személyesen irodánkat, kollégáink telefonon és e-mailben készségesen állnak rendelkezésükre!

A személyes kiszállítás a mai naptól szünetel, termékeinket futárszolgálattal juttatjuk el az Önök részére.

Fizetésnél előnyben részesítjük az átutalást, ezzel is csökkentve a készpénzes forgalom általi fertőzés lehetőségét!

Köszönjük megértésüket!

Üdvözlettel,

a GPSCOM Kft. Csapata

GPS Területmérés

GPS területmérés

Területmérés

Összefoglaló a GPS-es területmérésről valamint termékajánló a különböző igényeknek megfelelően.

Tovább >

bemutatkozás >GPS-GIS

Termékfelelős: Érsek Ákos,
Telefon: 06-20-9611-818

Termékfelelős: Pap Krisztián,
Telefon: 06-20-237-1469

Cégismertető

Cégünk, a GPSCOM Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2008-ban alakult a Guards Távközlési Zrt. GPS és URH üzletágainak kiválásával, jogutódként.

Ahogyan nevünk is mutatja, cégünk fő tevékenységei a műholdas helymeghatározás (GPS) eszközeinek nagy és kiskereskedelmi értékesítésére, valamint a vezeték nélküli hírközlés, ezen belül beszéd és adatátviteli URH eszközök nagy és kiskereskedelmi értékesítése és kapcsolódó szolgáltatások nyújtása.

A GPSCOM Kft. teljes egészében magyar tulajdonú vállalkozás, munkatársi gárdája az általunk kínált szolgáltatások minden területén szakmailag felkészülten, fiatalos lendülettel áll a mindennapi és nem mindennapi kihívások elé. Jogelődünk 1994-ben kezdte működését, tizennégy év alatt végzett színvonalas, minőségi, hozzáértő munkánkat országszerte számos referencia dicséri; mind az üzleti, mind a magánszféra területén.

Az URH rádiózás területén vállaljuk rendszerek tervezését, kivitelezését és üzemeltetését. Termékeink: KENWOOD, MOTOROLA és ENTEL ipari URH rádiók, KENWOOD rádióamatőr berendezések. Szervizünkben szakszerűen javítjuk a legkülönfélébb URH készülékeket.

A műholdas helymeghatározás (GPS) területén is a legteljesebb kínálattal állunk ügyfeleink rendelkezésére. Az ASHTECH gyártmányú navigációs GPS-eken keresztül, a geodéziai és térinformatikai feladatokra alkalmas precíziós GPS eszközökig.

A GPSCOM Kft. vezetése és munkatársai közös elkötelezettsége, hogy a céget nemzetközi minőségirányítási előírások szerint működtesse, amely a meglévő és a jövőbeni partnereink elvárásainak maximálisan megfelel.

Vállalatunk 2000-ben megszerzett ISO 9001-es minősítését egy független tanúsító szervezet a KONFORMITÁS Tanusító Kft. folyamatosan évente auditálja. Az új MSZ EN ISO 9001:2015-es tanúsító oklevél megszerzésével folyamatosan a magas minőség képviseletére és közvetítésére törekszünk vevőink felé.

Irodánk címe: 1135 Budapest, Frangepán u. 84/B. Telefon: 06 1 336 30 40

Kapcsolódó anyagok GPSCOM Cégbemutató